zaterdag 26 november 2011

Inspireer mee!


Wij zijn bezig een aantal ontmoetingen te organiseren, misschien hoor jij ook wel tot zo'n groep die al meedoet.

Onder deze tekst vind je daarom een veld om ons van jouw inspiratie te voorzien. Vertel maar over welke thema's jij graag van idee zou wisselen met anderen van een andere levensovertuiging, en hoe je dat zou doen als jij de leider van het gesprek was.

Je kunt ook spelletjes en allerlei interactie-vormen bedenken: laat je verbeeldingskracht vrij haar gang gaan!

Helemaal TOP als je meedoet, dank je wel alvast!

(geen reactieveld hieronder? klik even op de titel van dit bericht)

Je kunt op verschillende manieren reageren: door je account te gebruiken bij gmail en zo, of de optie 'naam/URL' kiezen en dan alleen een naam invullen. Liefst wel even een hint achterlaten van wie je bent, da's wel zo sympathiek!

1 opmerking:

  1. Wat een geweldige blog en een mooi initiatief om ook de inhoud van de cursussen erop te zetten, zo kunnen anderen hopelijk ook geïnteresseerd raken. Het is namelijk echt de moeite waard om eraan deel te nemen, jong of oud, gelovig of niet, je leert zoveel over jezelf en van anderen, wat weer erg goed is voor je eigen ontwikkeling. Zo zal ik nooit vergeten dat een deelneemster zei dat ze zich verbonden voelt met zichzelf. Waarop iedereen dacht, hoezo? Toen ze vertelde dat ze 58 jaar lang voor anderen heeft gezorgd en nu eindelijk aan zichzelf denkt en doet wat voor haar goed voelt, was het voor mij een hele openbaring! Ik dacht namelijk, moet ik het als 27 jarige ook zo ver laten komen, aangezien ik ook alleen maar aan anderen denk.....nee het wordt tijd om mezelf op nummer 1 te zetten! En dit was maar 1 van de vele leermomenten, bedankt alle deelnemers en vooral Ghaliya & Co. die deze cursus hebben opgezet. Goed werk ga zo door!

    BeantwoordenVerwijderen